Yoga en surf bij Maví

Door samen te werken met lokale ondernemers bieden wij onze gasten extra ruimte voor ontspanning. Laat alle stress achter in de stad en pak je rust in de natuur. Oefen je balans op het surfboard of zet je gedachtes even uit tijdens een yogales op het strand.

Leer surfen bij Surf Nature

Surfen wordt steeds populairder in Nederland. Niet gek, want naast dat je lekker aan het spelen bent in de golven is het ook nog eens waanzinnig goed voor je lichaam en geest. De golven op het zuiderstrand zijn afwisselend voor zowel beginner als gevorderde surfer.
Precies voor Strandhuis Maví ligt een mooie beachbreak. Het overvolle Scheveningen kan soms overweldigend zijn, maar bij ons lig je maar met een paar andere surfers in het water. Zo heb je de ruimte om je surfskills verder te ontwikkelen. Meer informatie over tijden en prijzen vind je via Surf Nature.

Yoga op het strand

De ontspannende oefeningen van yoga, perfect voor je lichaam, in de rust en ruimte van het strand is de perfecte combinatie. Laat je dagelijkse bezigheden even los en kies voor jezelf. Na de yoga drink je een heerlijke haver latte bij Maví en is er tijd om bij te kletsen. Vanaf zondag 12 mei gaat het strandyoga seizoen van start en er is les om 10 uur op de volgende dagen: 

  • maandag,
  • dinsdag,
  • woensdag,
  • vrijdag,
  • zondag.

” Heerlijk ontspannen tijdens een yogales op het strand. De zon, het ruisen van de zee en het zand zorgen voor een extra dimensie tijdens en na de yogales! Wil je meedoen, meld je dan aan voor de Beach Bliss Strandyoga WhatsApp-groep of neem contact op met een van de docenten “

Op warme dagen kunnen de tijden veranderen of zijn er extra pop-up lessen op andere dagen of tijden. Meld je aan voor de Beach Bliss Strandyoga-app om altijd op de hoogte te blijven of kijk op Facebook


Telefoonnummers:
Nathalie Gerards: 0628640561
Karina Delfos: 0646121088
Aurora van den Berg: 0621216250