Vier het bij Maví

Iets te vieren? Vertel ons je wensen voor jouw feest, borrel of meeting

Bedenk het maar: vergaderen, een verjaardag, afscheid van je werk, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of zomaar een party voor vrienden, bij Maví wordt je feest een succes. Je kunt zelfs trouwen op het strand en je bruiloft bij ons vieren. Maví is een officiële trouwlocatie. De sfeer in ons strandpaviljoen is gezellig, ontspannen en relaxt. Genieten staat centraal!

Ga je trouwen of heb je zomaar iets te vieren? Kom naar Strandhuis Maví. We maken er samen met jou en je gasten een onvergetelijke ervaring van. Muziek, dans, strand, zee en heerlijk eten in een prachtige omgeving. Jouw dromen en wensen vertalen naar het ultieme feest, daar worden wij blij van!

Vergaderen bij Maví? Dat is mogelijk in onze speciale ruimte die van alle vergadergemakken is voorzien. Met het uitzicht op zee-en-duin zullen creativiteit en teamspirit zonder twijfel aangewakkerd worden.

Meer weten over het organiseren van een event of wil je Strandhuis Maví een keer komen bekijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Aanvraag feesten en partijen
Wat voor een event?
Starttijd
Eindtijd