Wie zijn wij

Hoi, leuk dat je er bent!

Wij hebben Strandpaviljoen Pier 32 overgenomen. Na veel wikken en wegen, nachten wakker liggen en veel praten met familie en vrienden durfden we de stap te zetten en volgden we onze droom… Ondernemen op het strand.

Wij zijn Bram en Martine en hebben twee prachtige dochters Marley en Vesper. In 2012 begonnen wij aan onze eerste onderneming samen, een lunchroom aan de Dunne Bierkade in Den Haag. In de vijf jaar die volgde wisten we de lunchroom uit te bouwen tot een succesvol restaurant. Als één van de eerste restaurants in Den Haag serveerden wij het nu zo populaire shared dining principe. Een keuze uit verschillende kleine gerechtjes om samen te delen.

Na vijf mooie jaren waarin verschillende huwelijken zijn voltrokken, meerdere bedrijfsevenementen hebben plaatsgevonden en een hele hoop tevreden gasten hebben gelachen, gegeten en gedronken werd het tijd om onze vleugels uit te slaan. We verkochten de zaak en vertrokken voor twee jaar op reis, samen met onze dochters die toen 1,5 en 3 jaar oud waren.

Eenmaal weer thuis van onze avonturen begon Bram aan een succesvolle carrière bij een horeca groothandel en ik stortte me in de contentmarketing. We hebben vier en een half jaar voor een baas gewerkt, onszelf ontwikkelt en veel geleerd. Maar het ondernemerschap bleef op de achtergrond sluimeren. En in juni 2023 stapten we onze droom binnen…

We kregen de kans om Pier 32 op het zuiderstrand van Den Haag te kopen

De ervaring die we hebben opgedaan met ons restaurant in de binnenstad van Den Haag, Bram’s kennis vanuit de leveranciers en mijn marketing skills geloven we dat we van Maví een fantastische plek kunnen maken. Waar mensen graag hun dag doorbrengen, hun feesten vieren, zelfs kunnen vergaderen en altijd lekker eten geserveerd krijgen. Denk aan lekkere koffie’tjes, taartjes, waanzinnig goed eten en natuurlijk alles geserveerd met een vriendelijke lach.

Tot snel bij Maví